2010. november 16., kedd

Nehéz napok

Hű, az első napok nyugodalma után jött a hasfájós időszak... Minap nagyon húzósra sikeredett, egyszerűen délután 4-től hajnal 1-ig alig aludt a baba, kétszer fél órát, sokat sírt, hát eléggé kimerültünk  a férjemmel mire elaludt a kicsi.
Közben megindult  a levegőztetés projekt. Már túl vagyunk az ablakot rányitjuk fázison, mostanság a folyosón alszik délelőtt a babakocsiban Balázs. Bár ma nem tudtam kirakni, mert nagyon  melóznak hangosan a felettünk lévő emeleten.
A napokat meghatározza a 3-4 órás ciklus, mikor Balázs elalszik, igyekszem elvégezni a főzést, vasalást, takarítást. A házon kívüli dolgok szervezése az egy kettes számú probléma, mire neki tudok indulni, és nagyon messze nem is mehetek. Ma délelőtt elmentünk a gyerekrendelőbe receptekért, drogériába, meg vettünk kenyeret, és kész, futás haza.
A főzést kitalálni is nehéz...Ma tárkonyos csirkeragu levest főztem, meg túrós tésztát. Vacsira melegszendvicset terveztem,de maradt tészta...nem biztos hogy görcsölök még egy sort a konyhában. Holnapra marad még leves, és lesz hortobágyi húsos palacsinta. Holnap után oldalast sütünk és hagymás tört burgonya lesz mellé meg savanyúság. Hát, ennyit látok előre, és délelőtt megint lesz egy kör mennivalóm...mérleg meghosszabbítás, piac, patika, bolt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése