2011. február 11., péntek

Kicsit gyerekes...

...lesz ez a bejegyzés.

Balázs megtáltosodott.No, nemcsak a gyarapodásban, amiben eddig sem kellett bíztatni, hanem a mozgásfejlődésben is. Eddig a hason létet csak alvásra használta, bár az izmok fejlesztáse miatt naponta hasra tettem, de érthető okokból nem komálta a helyzetet. Mert ugye nem látta így a világot, épp csak megemelte a buksiját párszor, meg forgatta jobbra-balra, és már elég is volt. Viszont tegnap előtt hihetetlenül nagyot fejlődött hirtelen: kiemelte a mellksát is. Sőt, mára úgy emeli magát, hogy ki van nyújtva teljesen mindkét  karja,mint aki fekvőtámaszt készül nyomni. Beraktam a babakocsiba hasra, de őt a feje fölötti macisor érdekelte, ezért addig emelte magát,míg meg nem látta.



 Nórinak már majdnem elkészült a Hófehérke ruhája, épp csak 30 centis sötétkék cipzárt nem kaptam két boltba se.

 Nóri már nagyon várja a névnapját (febr, 21-én tartjuk), hogy a Hófehérke baba mellé megérkezzen a hercege. A minap közölte, hogy ő szeretne üvegpalotát, meg gonosz mostohát is.
Nagyon jól elvan Balázzsal. Mikor a kicsi először meglátta a Hófehérkés ruhában masnival a fején, annyira nézte, és bármikor látja Nórit, mosolyog rá. Nóri meg dugja az arcát, hogy Balázs adjon neki nyálbombás puszit. Ha Balázs nyűgös a járókában, szalad oda, és tázza neki a csörgőt, nyugtatgatja. Szóval, várakozáson felülien fogadta a tesót.
Mivel oviba még nem járunk, én próbálok vele foglalkozni, beszélgetünk az évszakokról, időjárásról, az állatokról, hogy hol vannak ilyenkor, mit csinálnak. Múltkor a költöző madarakat tárgyaltuk ki, hogy hova mennek télire, még a térképen is meg kellett mutatni a dolgokat.Persze a térkép külön magyarázásra szorult, kérdés, hogy mennyit értett meg belőle. Megbeszéltük,mit esznek az itt maradt madarak, meg a madáretetőről is szó esett, le is rajzoltuk.
Beszélgettünk az állatkertről is, hogy milyen állatok vannak ott. A flamingó különösen megfogta, képet is mutattam róla. Sajnos nem tudja kimondani, hogy flamingó, azt mondja, hogy falingó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése